Reka Hoodie (Junior)

Om Reka Hoodie (Junior)

Reka Hoodie er dybt forankret i min færøske arv, inspireret af traditionen med at drive får i bjergene. Ideen opstod som et svar på det omskiftelige færøske vejr, hvor trøjen blev til som en multifunktionel dragt. Hætten kan du nemt tage af og på, så du kan tilpasse dig vejret uden besvær. Med omhyggeligt udformede detaljer kan trøjen bruges til både praktisk brug, men også som en del af dit stilfulde outfit.

Designer

Håndværk

Sprog

Sværhedsgrad

,

Strikke- og hæklefasthed

,

Pind og nålestørrelse

Løbelængde pr. 50 g.

,

Struktur og teknik

, , , , ,

Tøjstr. (Barn)

, , , , , ,

Tøjstr. (Baby)

Uddybende information

Reka Hoodie er en halsedisse kombineret med en hættetrøje, der er lukket under armene. Et helt bevidst valg, for at pasformen under en jakke er bedst mulig. Den er skabt til både nybegyndere som mig selv og der er lidt detaljer til de mere erfarne strikkere. Rygstykket begynder i glatstrik, men den øvede strikker kan tilføje indtagninger for at skabe en elegant bue på hver side. Forstykkerne strikkes individuelt med udtagninger til halskanten og samles med løkkeopslag. For de mere erfarne er der mulighed for at tilføje buer (ind- og udtagninger) ved ærmerne og skabe en unik detalje. Bærestykket strikkes rundt og afsluttes med en iCord kant, mens halskanten strikkes i rib ved at samle masker op. Hoodien strikkes i glatstrik frem og tilbage og samles ved at lukke af med maskesting i åbent arbejde. Reka Hoodie er et monteringsfri design, der gør strikkeoplevelsen endnu mere fornøjelig.

Lidt om

Sunnvá x YARNBOOK

YARNBOOK er gået sammen med den talentfulde Nybyggervinder Sunnvá Dahl Høgfeldt og sammen har vi skabt noget helt særligt: En eksklusiv strikkekollektion for både mor og barn, der forener færøske rødder, traditioner og moderne design på magisk vis.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Jasmin Beanie – (EN)

Nordic Yarn Art

Vintersnoninger 1

Kracun Knitwear

Chunky Elefant

Kracun Knitwear

Duas Krave (Voksen)

Kopenhagen Knitting

Carla’s Cowl

BelongsToMyMom

Eventyrlig Nissehue

Kracun Knitwear

Reka Hoodie (Junior)

Sunnvá x YARNBOOK

AME Baby Collar

Apple Of My Eye

Bergens Bøllehat (EN)

Nordic Yarn Art

Summer Bucket Hat

Knit & Relax CPH