Seed Scarf

Om Seed Scarf

Seed Scarf er et elegant tørklæde, som strikkes frem og tilbage i ét stykke i perlestrik med dobbelt kantmaske fra spids til spids.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

,

Uddybende information

Seed Scarf (tørklæde i perlestrik) af Knitlidt er et elegant tørklæde, som strikkes frem og tilbage i ét stykke i perlestrik med dobbelt kantmaske fra spids til spids. Tørklædet kan strikkes i to størrelser: str. small - når to gange rundt om halsen, og str. large - når tre gange rundt om halsen. Den kan strikkes i 20 (25) g Merino 400 Lace fra Lang Yarns sammen med 15 (20) g Kid Color fra Lang Yarns på en pind 5.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

CL’s Hue

Kracun Knitwear

Mittens35

VesterbyCrea

Mitten.01

VesterbyCrea

Structure Summerbag

Yarntales for NoVah

Bergens Tasken (NO)

Nordic Yarn Art

WaveBag (NO)

VesterbyCrea