Dine unikke medlemsfordele og rabatter

Alle dine YARNBOOK medlemsfordele samlet ét sted

Lige nu findes der +500 hækle- og strikkeopskrifter på YARNBOOK, som du kan låne som medlem. Der er ingen begrænsning på, hvor mange opskrifter du kan låne. Derudover har vi release aften hver torsdag kl. 20.00, hvor en ny strikke- eller hækledesigner bliver uploadet til hjemmesiden.

Hos YARNBOOK prøver vi hele tiden at gøre det mere attraktivt for jer at blive ved med at være medlemmer. Vi har derfor indgået samarbejder, der gør det muligt at give jer unikke rabatter og tilbud. Vi forstår, at det kan være uoverskueligt at huske det hele – men tvivl ej! Vi har lavet en samlet oversigt over alle jeres medlemsfordele.

Få 15% rabat hos Better Yarn

Ønsker du at købe lækkert kvalitets garn med omtanke, bør du se mere på Better Yarn. Better Yarn forhandler bæredygtige garner i høj kvalitet. Du får til og med d. 31. marts hele 15% rabat på hele deres sortiment. 

Du får 15% på hele din ordre med koden BetterBook24

Læs mere om Better Yarn her

Få 10% rabat på Muud produkter,
samt 1 gratis måneds medlemsskab

Muud designer de smukkeste projekttasker i læder, som kan indeholde dit garn, strikkepinde eller hæklenåle og alt andet tilbehør, du bruger til dine projekter. 

De har projekttasker, nålehylstre og opbevaringsløsninger til enhver smag. De har endda flere forskellige pakkeløsninger, så du kan give en gave, der ikke kun indeholder nødvendigt udstyr, men også en anelse af luksus og stil. 

Derudover kan I få 1 gratis måneds medlemskab hos Muud. Et medlemskab inkluderer bl.a. 10% rabat på alle ordrer, fri fragt i Danmark, m.m.

Få 10% på alle Muud Store produkter med koden muudxyarnbook10

Få 1 gratis måned som Muud Member med koden membersxyarnbook

Læs mere om Muud Store her

Få 10% rabat på alle ReCollector produkter

ReCollectors bokse er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer, og de tilbyder den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet. Selvom boksene er designet til at fungerer som “affaldsspande”, kan de bruges til så meget mere. Blandt andet opbevaring af garn – genialt!

Det stilrene design passer ind i ethvert håndværksrum eller stue, hvilket gør dem ikke kun nyttige, men også tilfredsstillende for øjet.

Få 10% på alle ReCollector produkter med koden Yarnbook

Læs mere om ReCollector her

Få 10% på alle strikke retreats hos
You Never Knit Alone

Midt i det gamle eventyrlige Ærøskøbing mellem brostensbelagte gader, smukke gamle huse og stenkast fra havet, danner Pension Vestergade 44 rammer for You Never Knit Alone strikke retreats – en weekend i fællesskab med andre strikkeentusiaster, hvor det hele vil handle om strik, strik og mere strik. Spændende og inspirerende strikkeeksperter vil dele ud af deres kæmpe viden om uld, garn, teknikker, og nye designs. Retreatet skaber et stærkt strikkefællesskab, hvor I kan spare med hinanden, inspirere til nye projekter og nyde roen ved strikketøjet.

Du får 10% på alle strikke retreats med koden YARNBOOK10

Læs mere om You Never Knit Alone's strikkeretreats her

Skriv et svar