Ny unik kollektion kun tilgængelig på YARNBOOK

Pressemeddelelse:
YARNBOOK og Nybyggervinder Sunnvá Dahl Høgfeldt præsenterer: Eksklusiv strikkekollektion for mor og barn

En magisk fusion af færøske rødder, traditioner og moderne design

 1. februar 2024

I et banebrydende samarbejde mellem Danmarks første streamingtjeneste og strikkeunivers YARNBOOK og Nybyggervinder Sunnvá Dahl Høgfeldt, ser en helt unik strikkekollektion i dag dagens lys. Med et hjerte fuld af ønsker om at skabe noget særligt til både sig selv og hendes søn Kristian, præsenterer Sunnvá Dahl Høgfeldt, stolt kollektionens første udgivelse: Reka Hoodie. Inspireret af sin færøske arv og ønsket om at skabe noget særligt til sin søn Kristian.

Reka Hoodie: En Fortælling i Strik

‘Reka Hoodie’ er mere end blot et beklædningsstykke; det er en kærlig fortælling om Sunnvá’s færøske rødder, oplevelser og en snert af magi fra de majestætiske færøske fjelde. Navnet, der betyder at drive får i bjergene på færøsk, bærer på en traditionsrig arv, der nu manifesterer sig i dette unikke design.

Designet er ikke blot smukt, det er også praktisk og alsidigt. Sunnvá og YARNBOOK har skabt ‘Reka Hoodie’ med fokus på den uforudsigelige færøske natur. Med en hætte, der er nem at tage af og på, kan bæreren nemt tilpasse sig temperaturen, hvilket gør det ideelt til udendørs eventyr såvel som shoppingture. Sunnvá’s dedikation til detaljer er tydelig: “Jeg har kælet for detaljerne, så den også ser rigtig flot ud, når du tager din jakke af.”

Matchende styles

‘Reka Hoodie’ er ikke kun en beklædningsgenstand; det er også en hyldest til forbindelsen mellem generationer. Designet er nemlig tilgængelig både for børn og voksne, hvilket giver mulighed for matchende styles mellem mor og barn. Sunnvá udtrykker sin glæde: “Jeg synes, at det er så hyggeligt, når mor og barn kan bære matchende styles, og derfor greb jeg muligheden for at skabe noget til begge generationer. Jeg har i samarbejde med YARNBOOK designet ‘Reka Hoodie’ til mig selv og en junior version til min søn, Kristian.

Unik kollektion kun hos YARNBOOK

Maiken Andreasen, visionær stifter af YARNBOOK – Verdens første ‘streamingtjeneste’ af strikke- og hækleopskrifter, deler sin begejstring over samarbejdet. “Jeg har i længe glædet mig til, at kunne præsentere kollektionen som noget helt særligt for vores dedikerede medlemmer. Dette er et enestående arbejde, der ikke blot repræsenterer kreativitet og håndværk, men også fortæller en personlig historie gennem hver eneste maske,” siger hun.

Det er ikke blot en ny kollektion; det er en unik oplevelse for YARNBOOK’s medlemmer. Maiken forklarer: “Vi har arbejdet tæt sammen med Sunnvá for at bringe denne kollektion til vores medlemmer og er stolte af at kunne præsentere et eksklusivt arbejde, som kun findes her på YARNBOOK. Dette er vores måde at give noget ekstra til vores fantastiske fællesskab af strikkere YARNBOOKMAKERS.”

‘Reka Hoodie’ er første af flere designs indenfor kategorien YARNBOOK Exclusive, som er strikke- og hækleopskrifter, der er eksklusivt tilgængelig for YARNBOOKs medlemmer.

Vi glæder os til at se jeres kreationer, og vi håber, at I er lige så spændte som vi er!

Se begge opskrifter her

Skriv et svar